torsdag 17 februari 2011

Första ISO gruppen starklara...

Nu ikväll höll jag första föreläsningen för mina privata Isodiet kursdeltagare. Om 2 veckor ses vi åter allesammans för uppföljning och under de kommande 2 veckorna har jag "uppmanat" dem att köra 100% enligt planen utan några avvikelser för att om 2 veckor kunna utvärdera om de varit mätta, nöjda och belåtna. Om hunger så ska kostplanen justeras för hunger är det enda som är ett förbud under dieten. De allra flesta klarar sig dock på dietens 1600 kcal pga dess optimala sammansättning för optimal mättnad trots så pass lite energi. Alla är "invägda" och ska nu enskilt arbeta fram sin målbild och har fått en uppgift att ha med sig till nästa träff, motivationsbalansen, som just ska motivera dem på vägen mot deras respektive mål. Spännande spännande att se om de komma att välja en 100% satsning och därmed uppnå 100%-iga resultat! Nästa vecka drar jag igång en företagsledningsgrupp. Ser stort fram att bana kursdeltagarnas väg mot en optimal hälsa med en kropp i balans.

1 kommentar:

  1. Lycka till alla nya ISO-deltagare. Se inte detta som en iso-lerad företeelse för iso-fall går det inte bra. Keso ech Kesella kommer att vara era följeslagare resten av livet. Så blir man ju upp-äggad varje morgon dessutom.
    Sedan kanske det inte är så roligt att ha en ledare som inte vill se mer av er utan snarare mindre. men det kanske ni inte lägger så stor vikt vid? Usch, slut med ordvitsande. Ville bara ge er en Kesokick i häcken.
    Anders, en gammal iso-veteran

    SvaraRadera