söndag 6 februari 2011

"Slutspurten" kvar nu...

Gravid i 28:e veckan - två trimestrar avklarade, en kvar. Bebben växer och förbereder sig för sin födelsedag. De närmaste två veckorna kommer bebisen att öka snabbt i vikt och jag kommer förmodligen att känna mig mer andfådd (då livmodern når min bröstkorg) och trött i takt med att jag växer med bebisen. Hmmm...jag som trodde "jag" vuxit färdigt nu:-)...
Hittills har inte mina spinningklasser varit något som helst problem, men den som väntar får väl se en anfådd Fia på cykeln snart:-)...Min kondition och styrka är förvisso hästlängder ifrån sitt normala, vilket väl bara är att acceptera. I`ll be back:-)!
Bebisen blundar och öppnar sina ögon, sover och vaknar på regelbundna tider och suger kanske på tummen eller andra fingrar. Experter menar att bebisarna börjar drömma i den här veckan, facinerande!
Denna vecka kan vår bebis ha mycket hicka också, vilket förklarar den där konstiga, rytmiska känslan jag kan komma att få i magen.

Nu laddar vi inför en ny vecka framför "Solsidan" som ju bara är sååå underbart bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar