fredag 11 februari 2011

Vilken resa...

Vilken morgon! Klockan ringde 04:40, ack så tidigt!
Gick upp och packade ordning, åt lite frukost (ingen standardgrötfrukost, utan rätt och slätt en burk lättkesella med en massa bär fick det bli) varefter Jörgen & Nellie masade sig upp för att köra mamma till tåget. Efter att Jörgen skottat ut bilen for vi iväg i snöyran.
Det började väldigt bra. Tåget kom i tid. Jag satte mig till ro med en ljudbok och kände mig oerhört glad att jag inte hade satt mig i bilen som var tanken, för att köra i 2 timmar till Bromma (som säkert kunnat bli fyra eller mer...).
Men det dröjde inte länge förren högtalarna ljöd och tåget stod still...- Motorhaveri!
När tåget åter startade var vi "bara" 25 min försenade för att efter ännu ett stopp då konduktören slänger ur sig: - Som ni märker "hoppar vi lite groda" mellan stationerna! Nu 45 min försenade...
När vi nådde Stockholms central och jag skulle försöka tränga mig på en tunnelbana mot Bromma tog det "3 lass" innan jag kom med. Allmänt kaos såklart! Mitt tåg var ju inte det enda so var försenat direkt...Gravid och med två "tunga" väskor på det, inge kul:-(.
Nå väl, sedan hade jag sådan tur att jag vid nästa anhalt vidare mot hotellet precis hann på bussen..MEN som efter bara några hundra meter körde fast. Alla fick stiga av.

Men vad tusan har man benen till, blev en "skön" promenad till hotellet i snöyran:-).

OJ, nu är klockan redan 21:00 och jag har suttit till nu efter en mycket bra första utbildningsdag.
Hög tid att knoppa och ladda inför ytterligare två inspirerande utbildningsdagar!

Natti Natti

1 kommentar:

  1. Fantastiskt hur du kan vända alt till det positiva! Tänk om vi hade fler Fior och Jörgar, ja han kör ju också på även i tuffa uppförsbackar på isen, då vore världen annorlunda. Men det är nog det tänket som ändrat och ändat regimen i Egypten. Så kom igen nu ni alla gräshoppor. Hoppet är det sista som lämnar oss.
    Anders T.

    SvaraRadera