fredag 25 februari 2011

Man kan inte vara på topp jämt...

Nu känns det bättre! Efter att ha tagit en dusch, tagit på mig min favvomorgonrock och lagt mig skönt i soffan, men schysst musik från radion känns det ganska bra.

Idag har jag från att jag steg upp känt mig "eländig". Småsur utan någon som helst anledning. Nytvättat hår som känts skitigt, glåmig och dann, uuu:-(. Känslan av att vara en otymlig "jordglob" har jag känt dagen lång och allra mest när jag släpade hem Nellie i vagnen från förskolan, då tanken slog mig att promenaderna som till och från förskolan liksom inte räknades tidigare, nu känns som dagens kraftansträngning, herregud! Jo, ja vet, jag är gravid och ska föda om sisådär 2 månader:-)... Men åh vad jag längar efter att få klämma ut "ungen":-), och få testa min nya joggingvagn (som jag för den delen ska ta och beställa nu).
Att vara i form är ju det skönaste som finns!
Gud så skönt det ska bli att få komma i min forna form åter, härligthärligt! Allt blir ju så lätt då!

Vilken tur att det är en ny dag imorgon - Den ska jag fånga genom att vakna med ett leende på läpparna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar