onsdag 25 januari 2012

Det kom ett sms...

Jag har sagt det förr och jag kan säga det om och om igen: - Vilket fantastiskt jobb jag har!! Jag älskar det jag gör och det vet ni;). Men jag, liksom ni är inte mer än människa och laddas ur med jämna mellanrum, och uppladdningen jag ständigt får är från er, alla mina fina kunder! Min fantastiska familj givetvis inte att förglömma - Min familj är min livselixir och en kärlek större än rymden (som Nellie brukar säga:)

Igår kväll höll jag klass på Sunlight och efter klassen stötte jag på en kund som jag bara var tvungen att krama om så där hjärtligt då jag såg henne. En kund som följt mig många år, sedan det begav sig kort och gott. Alltid härligt med möten, möten som ger avtryck i form av ett leende som stannar sig kvar, länge.

Dagen därpå, dagen idag så kom det ett sms:

- Gick från Sunlight alldeles varm i själen igår. Hoppas du vet vilken underbart smittande energi du har! Du är en inspirationskälla och förebild utan dess like! Tack för att du är du!!

Dessa ord fick mina ögon tårfyllda och min kropp att fyllas av lycka, glädje och än mer energi!
TACK!

Tänk på att förmedla era tankar till dem ni uppskattar och tycker om.
Gör det ofta och mycket, så fylls ni av massor med härliga känslor och får massor tillbaka!!


LIVET är bra underbart!!!

Dessa underverk - min livselixir!

1 kommentar: