fredag 20 januari 2012

En livsstilsförändring som kan leda till oanade höjder!

Kost - Träning - Kunskap
Jag brukar säga till mina kunder och kursdeltagare att är de i balans ett år från start, så är det ett tecken på att de lyckats uppnå en balanserad livsstilsförändring med en kropp i balans. Detta behöver inte promt innebära att man inom ett år uppnått sitt slutmål för det kan få ta längre tid än så, bara man ser och känner att man succesivt går åt rätt håll.

En ISO-kurs-deltagare från förra våren skriver som följer, ett år efter att ha gått kursen:
Innan jag gick kursen så har jag alltid tränat och varit kostmedveten o tyckt att ”jag kan ju det här, jag behöver ingen hjälp”. Mitt mål har hela tiden varit att gå ner de där ”sista” kilona och med träningens hjälp få till den där kroppen som jag har haft som inre målbild. MEN jag lyckades aldrig riktigt...och idag så förstår jag varför.


ISO-kursen gav mig kunskapen och motivationen att förverkliga mitt mål. ”Äntligen” säger jag bara!!! Så enkelt det blev att förstå hur man ska göra för att lyckas. Jag mår så himla bra och kan ni tänka er – jag är faktiskt helnöjd när jag tittar mig i spegeln!!


Mitt råd till er är – om ni verkligen vill nå erat mål – att gå kursen för där får ni ALLA verktyg!! Rekommenderar också (för mig är det ett måste) att göra testerna med jämna mellanrum får att få ett kvitto på hur det går och att kostregistrera för att få en uppfattning om hur mycket och vad man ska äta för att få i sig tillräckligt av allt kroppen behöver!

Kunskap/Kost/Träning – det är mina nyckelord för att lyckas.

Lycka till alla ni som tänker satsa!

Den 2:a februari startar jag upp vårens ISO-diet kurs. Nu på måndag den 23:e januari är sista anmälningsdag och denna omtyckta kurs blir åter igen fullsatt med råge, härligt!
Tveka inte att kontakta mig om ni väcks av nyfikenhet. Mer info: http://www.krafthalsa.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar