måndag 16 januari 2012

"Fjärilen"...

Startläge: Fötter i golv, armar sträckta över huvudet, händerna strax ovan golv.

Lyft överkroppen samtidigt som du för raka armar nedåt höften...

...pressa samman skuldror.
På torsdag startar jag upp vårens Morgonklubb och idag agerade Jörgen fotograf  och vår lillprinsessa åskådare, då jag körde igenom start och stopplägen i övningarna som jag ska ha på styrkedelen som blir ett riktigt härligt cirkelträningspass. Riktigt bra övningar för en stark och funktionell kropp.
Att träna med den egna kroppen som redskap ökar vår kroppskontroll varför jag lagt in ett gäng sådana och såklart egna utplockade favoriter. Ovan övning ska supersetas med "militär"armhävningar. Man tror kanske att det är lätt utan redskap, men det kan jag lova att det inte är med mina utvalda övningar;).
Testa du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar