torsdag 24 juni 2010

Den klippandes Personliga Tränaren…

Ja, så avslutades min arbetsdag innan midsommar. Istället för att träna min kund, så fick han långhårig som han var en klippning utav mig ute i solskenet. Ska sägas att jag varit frisör, även att man inte kan leva på gamla meriter, jag vet! Detta ska sägas, var en kul engångsföreteelse. Min kund for efter besöket iväg med förhoppningen att se något snyggt i backspegeln när han satte sig i bilen, då denna hårsalong saknade spegel:-)

Jag hade på känn att min sista kund skulle försöka ta sig ur veckans PT-träning (man känner sina kunder VÄL efter ett långt samarbete;-).

Alldeles riktigt så ringde han och sa att ”det blir ingen träning idag”, MEN jag tar med en gubbe och kommer bort och tittar på berget, vilket gjorde mig jätteglad!
Om en vecka går vi på en månads semester och vi har tänkt få till en stor härlig figursågad altan mot vårt berg (om vi lyckas vill säga, amatörer som vi är) men ett problem har kvarstått, att för att få till altanen riktigt bra så behöver vi få bort en liten bergsknalle, vilket inte är världens enklaste grej när huset står precis intill bergsknallen samt att grävmaskinen måste ta sig upp på berget för att komma åt, vilket kan generera i fula däckmärken på det fina, ljusa berget osv.

Hur som helst går grävmaskinen igång med ”knackningen” på onsdag, spännande spännande. Blir nog toppenbra!

Med andra ord blir det altanprojekt som vi efterlängtat (ha ha…) efter målningen som närmar sig sitt slut.
Vi har ju ingenstans att hänga hängmattan, så vi får helt enkelt arbeta istället. Är vi snabba hinner vi nog med nåra lata dagar på vårt "soldäck".

Imorgon väntas en helmysig dag med midsommarfirande.

Jag önskar er alla en HÄRLIG midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar