torsdag 10 juni 2010

Kom i märkeskostymen dagen till ära...

Sitter här med ett brett leende på läpparna och det är nästan så huden på armarna reses på mig. Blir alltid så lycklig åt mina kunders framgångar, såklart! Det är ju mitt mål att de alla ska lyckas till 100%.

En av mina kunder ringde precis upp mig bara för att tacka, där han stod iförd en sprillans ny märkeskostym som hängt länge(!) med prislappar och allt i garderoben, på tok för liten och trång.

Vi startade upp vårt arbete för bara 7 veckor sedan genom att ett par av hans vänner (kunder till mig;-), köpt presentkort på EN timmes Personlig Hälsocoaching till honom i födelsedagspresent.

Därefter satte vi upp ett långsiktigt arbete framöver, ja, så långt som 3 år såg vi framåt. Han har höga ambitioner och uttryckte sig med glimten i ögat att bli "världens snyggaste 40 åring", år 2012.

Av 20 timmar har vi under dessa veckor haft 6 träffar som startades upp med hälsotest för att ha ett utgångsläge och därifrån satt upp delmål och genom konsultationer och Personlig Träning banar vi väg mot drömmålet som med stor beslutsamhet skall uppnås om just 3 år.

Att han efter bara 7 veckor kom i denna nya märkeskostym som han inte ens vet varför han köpt, då han ju aldrig, hittills, kommit i den...men så IDAG, då han skulle på studentfirande och drog på sig den, satt den perfekt!

Nästa vecka har vi uppföljningstest och det ska bli sååå spännande att se hans förbättrade värden som skett hittills.
Jag tror med bestämdhet att fortsätter han i samma anda kommer dessa 3 års målbild att krympa ner till ett år.

Fantastiskt bra jobbat hittills!!

1 kommentar:

  1. Med hjälp av "Världens Bästa Fia" som coach e allting möjligt..... ;-)
    // Kille som e på väg mot succé...

    SvaraRadera