måndag 7 juni 2010

Helgen som gått...

I fredags sken solen från en klarblå himmel och min fantastiska lilla prinsessa hade sommaravslutning på Mariebergs montesori förskola och släkt & vänner blev ditbjudna på fredagseftermiddagen.
Det var första sommaravslutningen för Oss då Nellie började på sensommaren förra året. Vi hade hört att det var något alldeles extra, och det var det verkligen.
Vi kom alla dit med varsin picknick korg som vi placerade framför "scenen" de byggt upp.
Vi tog med oss Nellis bästa grannkompis då hon själv inte hade någon avslutning och Nellies mormor.
Nellie hade under en låååååång tid sjungit diverse sommarlåtar alltifrån klassiskt till pop inför oss i hemmet, så visst var vi förväntansfulla.
Nellie som älskar att vara prinsessa hade valt en i mina ögon extrem klänning (rosa såklart) med volanger högt och lågt och matchande tiara och silverskor, och ack vilken söt "prinsessbakelse" hon var;-)!
Alla barnen var fantastiska och bjöd på en riktig show. Därefter följde tipspromenad och sedan sällskapsmys i grönskan med god pickninck i ett alldeles underbart väder.

Vädret höll som tur var i sig helgen ut då vi från 9-20...någonting målade hus & Studio under lördagen.
Vi bjöd hem några kompisar ett par timmar och "mutade" med lunch, vilket funkade fint;-).

NU är vi nästan klara med första strykningen och har bara 2:a kvar...finliret är det som tar tid, men jag är tidsoptimist och räknar med att jag & Jörgen drar över det sista nästa helg. Huset blir verkligen bländande vitt som väntat och de svarta detaljerna i form av vindskivor, midjeplåtar och fönsterbläck ( förutom de redan svarta stuprören) blir spännande att se hur det blir. Jag tror det blir riktigt snyggt!
Den vita nyansen är hur som helst mycket väl godkänd.

Bilder på det slutliga resultatet lägger jag såklart in inom kort.

Söndagen var det till att fara till Blaxsta vingård för en andra omgång av müsliproduktion. Denna månad med torkade jorgubbar. En otroligt läcker färg förgyller påsarna denna månad.
Finfin respons på müslin redan, så detta kan nog komma att bli riktigt stort. Den behövs då det är sååå mysket skräp som fyller "fling"hyllorna i butiken.

Prova den vet ja! 100% ekologisk och utan något som helst tillsatt socker eller tillsatser och mycket bär!!!

Det var helgen det, och om bara 1,5 timme går vi från måndag till tisdag.
Tiden rusar på, minst sagt...
Dax att koja.

Natti Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar