tisdag 26 oktober 2010

Mamma har en bebis i magen!

Jag har mått fruktansvärt illa i närmare 3! Månader nu, dag som natt,dygnet runt...Gravid? Ja,utan tvekan! Med Nellie var det likadant de första månaderna men jag minns bara att jag hade en fantatisk graviditet. Borde släppa närsomhelst nu. Första månaden rörde jag bara på mig för att jag var tvungen i jobbet och åt vad min inre röst sa åt mig att göra, fett, dåligt fett och en massa vitt bröd...sådant jag normalt sett aldrig äter! Fascinerande hur kroppen är! Har fortsatt samma "känslor", men nu har jag lagt lite band på mig och bestämt att jag bör promenera varje dag och äta lite bättre, ha ha... Hela jag beter mig som dr Jekyll & mr Hyde,förunderligt vilka kraftiga hormonpåslag. I går var vi på ultraljud och fick se det mycket lilla underverket i 13:e veckan med hjärta,armar och ben etc. Resten av dagen gick jag på moln såklart och det bästa var imorse när vi berättade för vår prinsessa att mamma hade en bebis i magen. Går inte att med ord beskriva hennes ansiktutryck. Hon studsade runt av lycka och kramade mig gång på gång på gång. Idag har hon pratat med magen:-)och stolt sagt till alla att "mamma har en bebis i magen"...

1 kommentar:

  1. Grattis Fia,Jörgen, Nellie och farmför allt du i magen.Bullebylycka är ju inte helt fel att födas in i.
    Grattis som sagt.
    Anders T.

    SvaraRadera