lördag 30 oktober 2010

Svärmor frigör egentid...

Vilken skön dag jag har haft! Har tagit hand om mig själv och ska strax öppna en go bok där jag krupit upp i soffan.

Igår for Nellies farmor "Solan" & Tomas direkt till förskolan hemifrån Uddevalla och hämtade prinsessan, till hennes jubel! Det frigav lite extra arbetstid för mig vilket var riktigt skönt, så att jag kunde bli färdig med allt arbete och ta helg på riktigt. Inte nog med detta så hade de tagit med sig mat och tillagade en riktigt mumsig fredagsmiddag, som stod färdig när Jörgen klev in genom dörren efter träning.
En god middag med massa tända ljus och sedan stupade vi alla ner i sofforna framför Idol med en värmande brasa, mysigt! Som vanligt så somnade jag i soffan, medans de andra satt uppe till sena natta. Graviditeten har gjort mig oerhört kvällstrött.

Imorse sov vi ut ordentligt, varefter vi gjorde frukost tillsammans.  I vanlig ordning så hade vi glömt köpa smörgåsmargarin åt våra gäster...men det fick bli riktigt smör på rågkusarna.
På tal om smörgåsmargarin. Väljer man att använda smörgåsmargarin så är BREGOTT MELLAN det jag rekommenderar, då det innehåller minst tillsatser samt är energi/kalorisnålast.Medan de andra gjorde sig i ordning för "stan" så röjde jag i ordning lite härhemma.
När de for iväg så hoppade jag i träningskläder och gick ut på en skön stavgångstur för att sen köra igenom kroppen lätt i gymmet mitt. P.g.a. det konstanta illamåendet blev det ett kort & lätt pass, men var skönt med en genomkörare. Därefter gick jag upp i huset och förberedde ett skönt bad med en härligt mjukgörande och väldoftande badolja. Tanken var väl att jag skulle ha kommit ner till stan och mött upp de andra, men jag kände att jag bara ville vara med mig själv och ha det skönt ytterligare ett par timmar.

Nu ska jag stänga igen datorn och gå över till en bok istället tills de andra dyker upp för ytterligare en skön kväll tillsammans!
Ha en riktigt skön lördagkväll!
Ta det lugnt och njut av stunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar