fredag 15 oktober 2010

Vilken underbar dag!!!

Klockan har inte passerat 10 men för mig började dagen för många timmar sedan.
Klockan ringde 5 och jag skulle vilja säga att jag "studsade" upp, men ska vara ärlig och säga att jag lite motigt tog mig mig upp... Efter en tallrik fil med müsli och en stor kopp te var jag klarvaken och redo för en ny dag. Strax efter 5:30 tog jag leendes med mig mitt nya lurviga sadelskydd (som Jörgen överaskat mig med att komma hem med i går kväll) ut i mörkret till cykeln. Med mössan nedragen så långt det gick, överdragsbyxor och mina tjockvantar for jag iväg på cykeln mot Sunlight. Skön start att få den bitande vinden mot kinderna och väcka kroppen genom snabba trampvarv på cykeln, innan Morgonklubben och Pilatesen som startar min arbetsdag på fredagarna.

Väl hemma igen strax efter 9 väntade en skön och varm dusch och frukost nummer 2, min bästa:-).
2 kokta ägg, en portion fiberhavregrynsgröt med linfrön & psylliumfrön och kanel på toppades idag med en skivad banan + mjölk såklart. Mina dagliga kosttillskott i form av Omega 3 + Multimineral och en stor kopp grönt te över tidningen blev ett skönt break innan arbetsdagen åter satte fart.

Imorgon höststädning på förskolan. Hoppas det blir kalasväder så får vi alla njuta gott i höstsolen bland alla vackra färger.

Ha en kanonhelg Allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar