onsdag 8 februari 2012

Plötsligt händer det...

Många kunder jag arbetar med blir mig trogna under lång tid, jag kanske genom sin livstid, vad vet jag:). För det är ju faktiskt som så att vi lär och utvecklas så länge vi lever, vilket ju är så härligt!

Idag hade jag uppföljningstest med en tjej som arbetat målinriktat under 12 veckors tid med både kosthållning och träning. En kund jag haft sedan -09. Vi gjorde en nystart i höstas och hon har kommit till min Studio för Personlig Träning en gång i veckan och haft som önskemål att bli sådär tufft tränad som man aldrig kan lyckas med på egen hand, och vi har från vecka till vecka arbetat med olika typer av styrka i olika modifikationer. Så succesivt under dessa veckor har glada tillrop kommit i min inkorg såsom:


- Jag ser verkligen fram emot när vi ska styrketräna! Riktigt längtar till att få ta ut mig själv ordentligt på det viset!


För att hon skulle bli kvitt sitt sockerberoende satte vi henne på en 14 dagars sötsugsavvänjning i nov -11:
- Tredje dagen nu och det går bra. Mycket jobbigare än vad jag trodde dock, är trött, ont i huvudet och allmänt jättegrinig. Men det är inte alltför många dagar till va;)?

- Måste bara säga att det går riktigt bra nu! Äter frukt nu, men inget onyttigt :). Känner mig så otroligt motiverad att jag denna vecka som jag varit ledig faktiskt kört två träningspass om dagen. Utan att typ dö:). Tack för att du hjälper mig så mycket!


Hon har levt med ångest och tvångstankar under flera års tid...
- Imorse vaknade jag och kunde andas, på riktigt. Kan inte fatta att jag har ett liv utan ångest. Din hjälp är verkligen guld värd!


Idag låter det så här:
- Fia, jag springer milen utan problem nu, känns lätt att springa milen och jag gör det på 55 minuter!


I och med hennes ångest och tvångstankar valde hon att inte vilja se testresultatet när hon ställde sig på Bioimpedansvågen i november och har sedan dess arbetat med fokus att ha en GO känsla i kroppen. I och med att vi arbetat tillsammans under lång tid har hon ryggsäcken sin full med värdefulla redskap som hon valt att använda fullt ut nu, under denna satsning mot en kropp i balans.


Det var en fröjd idag att få ge henne resultatet utav denna satsning och det mest fantastiska är att hon känns så trygg, nöjd och stabil och jag är med stor övertygelse säker på att det var en hellycklig tjej som lämnade min Studio till fots idag, närmare 9 kilo lättare än för 12 veckor sedan. Inte heller vilka kilon som helst utan kilon utav fett med behållen muskelmassa.


Ett fantastiskt arbete som idag belönades STORT:)!

1 kommentar:

  1. Men åhhh jätteduktiga tjejen! Grattis till henne massor, hon ska vara stolt över sej själv, att förändra sitt liv så mycket är åxå modigt, starkt och otroligt inspirerande för oss andra som håller på. Tack för att ni delade med er:-))

    SvaraRadera