tisdag 28 februari 2012

Härliga Citat från mina kursdeltagare...

3 veckors ISO-diet...

En härlig KÄNSLA som infunnit sig är den att jeansen sitter ganska löst i midjan faktiskt. Har känt så här en gång tidigare och nu tänker jag behålla den känslan länge, länge, länge. Känner mig helt euforisk, lunchpromenader i ur och skur, finns inget dåligt väder, rakryggad och glad. Det här gör susen för vem som helst ; ).//

Håller med! Lunchpromenaden = frisk luft, sol, favoritmusiken i öronen och en härlig egostund. Oslagbart! Så länge man planerar inköpen och börjar med matlagningen i tid funkar det fint! Energin är bra och ja kläderna sitter snyggare, bekvämare och lösare! Även maken kommer med glada uttalanden om hur mycket jämnare energi han har, och framförallt att hans sötsug är borta! Topp! //


Framför allt är jag så mycket piggare! Det går lätt att komma upp på morgonen och promenaderna är numera en vana. Matlagningen funkar med rätt planering. Jag har "fuskat" ett par gånger, men då har det varit för att jag har gjort det VALET själv, inte för att suget har kommit och jag inte kunnat stå emot. Sockersuget sitter mycket i mitt huvud, men när jag känner efter är jag egentligen inte sugen, så det är lättare att säga nej till frestelser än innan! Köpte nya byxor idag en storlek mindre :) Så motivationen att fortsatt på topp! //

Mitt VAL: att laga kvällens middag, samtidigt som jag styr med lite extra till barnen, nästa dags lunch, kvällens mellanmål och mellis till dagen efter och frukosten till morgonen därpå, ibland hjälps vi åt ibland gör man allt själv. 1½ timme total röra i köket på kvällen, då tänker jag, HERRE GUD! Vad håller jag på med?
Resterande 22,5 timmar av dygnet. LYX, bara smaska härliga redan tillagade mål på bestämde tider.//

Det är underbart att få äta utan att få dåligt samvete, allt är nyttigt och gott dessutom. Nu vet jag vad min kropp mår bra av!//

Känslan i kroppen börjar bli lättare och piggare. Men det känns att man behöver sova, det går inte att fuska med för min del. Den här veckan känns att man har kommit över någon osynlig tröskel på något sätt, inte bara kroppen känns bättre, även huvudet hänger med i det nya tänket.//

Lite si och så med att hinna med promenaderna varje dag, det går ,men det blir bra sent ibland, ska försöka börja med promenaden när jag kommer hem från jobbet istället och se om det blir bättre, och ta handling och mat sen. //

Fick en dunderstart men sedan kom en förkylning. Har inte tränat på en vecka men skött måltiderna. Ser fram emot att få fortsätta lyssna på ljudboken. Jag får bara lyssna på boken om jag är ute och går och ju bättre den är desto längre går jag.//
Viktminskning, absolut!
Men också så mycket mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar