torsdag 6 maj 2010

Del 2 av 3 av kursen ISO-dieten...

Nu ikväll träffade jag mina deltagare efter 4:a veckors strikt ISO-diet och de hade alla följt planen till 100% och därav redan fått fina resultat. - Valken jag hade här är borta! - Mitt sötsug är som bortblåst! Jag som trodde jag led av allvarligt sockerberoende! - Jag som brukar anses som slö i stor bemärkelse, promenerar nu om alla! - Innan ISO dieten var jag irriterad och grinig, kände mig uppsvälld och orkeslös...NU känner jag mig pigg och energisk! - Jag  kliver upp tidigt på mornarna och studsar i mina kläder för en 30 min morgonpromenad plus att jag cyklar till jobbet och tycker det känns toppen!

Det här är min andra kurs utav ISO dieten och inte den sista för detta är så fantastiskt, att få vägleda och inspirera människor till att lyckas uppnå sina drömmars mål. Att ha detta 100% koncept att gå efter  är pricken över i:et.

En stor eloge till Martin, Kristina och Fredrik som tagit fram ISO-dieten!

Sist men inte minst:

Det är bara om man börjar som det omöjliga kan bli möjligt…

Vill du tappa fettvikt och vara NÖJD?
Då så, gör slag i saken!
Genom att följa Isodieten kan din dröm bli sann!
Som bonus får du dessutom mer energi, kraft och ork!

1 kommentar:

  1. Tack Fia,
    När jag var hos min sjukgymnast Åsa på Åsidan så berömde hon ditt program som du har tagit fram till mig.- Jag är mycket nöjd med de här övningarna, konstaterade hon glatt.
    Toppen, vi ses på måndag för en gyllene repetition.

    SvaraRadera