lördag 15 maj 2010

Vilken underbar dag!

Vilken härlig värme det har varit ute i dag, underbart!
Dagen startade upp med att min första müsliabonnent kom och hämtade sin första månadsmüsli.
Sen var det bakdax för mig & Nellie då vi väntade gäster på fika efter lunch.
Sen satt vi med våra vänner ute i gassande solsken i några timmar medans småtjejerna satt och fikade på en stor rosa filt på berget varefter prinsessmemory följde. Såg helmysigt ut.

Inte ofta vi sitter ner på rumpan... men det var riktigt skönt att släppa allt fix ett tag och bara "vara", och dessutom fick man lite solbränna på köpet:).

Nu ikväll satte sig Jörgen på nya cykeln i Studion, medans jag tog på mig löparskorna och fick en riktigt härlig runda bortåt Söra, och njöt i fulla drag av alla vackra färger och den fortsatta värmen.
Dessutom kändes det härligt lätt att springa.

Dagens tips till er alla:
Ta Er ut och motionera så fort ni får chansen! Gå - Powerwalka - Stavgå - Jogga - Löp...ja, just i den ordningen rekommenderar jag att ni sätta igång, och sätt ett personligt mål! Känns det målet omöjligt så ta gärna min hjälp så lovar jag att ni får en positiv upplevelse från era första stavgångs- eller löpsteg, vilket är en förutsättning för att bli en "inbiten" motionär.


Ha en fortsatt härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar