måndag 3 maj 2010

Vilken härlig gruppdynamik!

Har varit deckad hela helgen och riktigt riktigt dunderförkyld, och skulle väl ha legat raklång...men det finns liksom inte i min värld.
Till nu ikväll då sommarschemat på Sunlight startade upp och jag skulle få bjuda på en styrkeklass, en spinningklass och avsluta med en Pilatesklass så hade jag bestämt att ha helt nya upplägg på dessa 3. I och med att det var mitt egna beslut så hade jag kunnat kört på gamla upplägg och struntat i att gjort dem i helgen...men det gjorde jag såklart inte. Så är Fia funtad. När jag väl bestämt något är det så, orubblig, hm...något jag borde jobba med kanske.
Skulle väl dessutom försökt vickat bort mina klasser, men ville så gärna. Överfulla klasser med förväntansfulla deltagare, kan väl inte bli bättre! Lite väl många och långa klasser denna kväll möjligtvis...MEN jag hade ju inte ett unst ont i halsen, "bara" väldigt tjock i näsan...
Nässpray, näsolja och Bafusin sugtablett in i det sista sen "SHOOOT"!

Tänk att det är så fantastiskt kul att inspirera andra och att få stå där i en stor välfylld sal och lyckas få med precis ALLA! Det är KÄNSLA det, och det jag verkligen älskar med detta jobb.
Ångrar inte en sekund att jag körde kvällens klasser då jag fortfarande känner en smått euforisk känsla.
Nu ska jag dock ligga lågt med träning några dagar, så att jag blir 110% "fit for fight"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar