tisdag 11 maj 2010

Fånga denna härliga solskensdag...

Imorse när jag vaknade och riktigt såg i springan på mörkläggningsgardinen att detta blir en solskensdag kändes det extra underbart att kliva upp och ur sängen och i morgonrocken och ut i vårat härliga kök, där solen ske in över köksbordet där den efterlängtade grötfrukosten stod uppdukad av min fantastiska sambo, som fixar frukost åt mig och prinsessan varje dag.

Nu är det lunchtid och jag sitter vid datorn och arbetar och utanför skiner solen från en klarblå himmel, härligthärligt!
En lunch utanför huset i solskenet får det bli samt lek med Nellie i eftermiddag efter dagishämtning.
Ja, fånga denna dag, ska jag göra!

Dagens tips från Coachen:
Se till att få Er dagliga B-vitamindos idag. 10 min ute i det vackra vädret räcker, och när ni ändå är ute så varför inte passa på att ta den rekommenderade dagliga promernaden på 30 min/dag.

Ha en fantastisk dag Allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar