söndag 9 maj 2010

En lååång städdag...

Sitter nu här vid datorn och tänkte att varför inte blogga lite efter att lagt in en massa fakturor och städat dagen lång. Klockan är 24:00 och Jörgen bygger i detta nu en vägg i förrådet, medans jag sitter här.  "Lördagsmys" vore väl fel att säga att vi har...men visst, vi har dörrarna öppna oss emellan med schysst musik från stereon och Nellie ser jag sussar gott på "babywatch"displayen.

Startade upp morgonen med att köra Nellie till en kompis vid halv niotiden för lek, varefter jag och Jörgen for till förskolan för städdag. Är det familjekoperativ så är det.
Vi hann inte mycket mer än ta varsin kaffe med resterande föräldrar och diskutera dagens arbetsuppgifter förrens regnet uppenbarande sig från himlen, hm, kunde väl kanske varit bättre tur med vädret, men vi var ordentligt klädda så ingen fara skedd och vi hade dessutom 3 plan inomhus att ta tag i, så när det riktigt öste ner tog vi tag i arbetsuppgifterna inomhus och när klockan var tre var vi alla nöjda över dagens prestation.

Då var det bara hus och Studio kvar att städa då...samt veckohandling. Jag skulle ljuga om jag tyckte att det kändes "upplyftande".

Stegmätarn min mätte dryga 7000 steg nu ikväll efter denna städdag, samt ett fint "styrkepass" då vi skyfflade sand från ett flak till sandlådan. Blöt sand är dessutom betydligt tyngre:).

Imorgon startar vi upp min müsliproduktion. Blir spännande. Fortsättning följer...

Natti Natti

1 kommentar:

  1. Ser fram emot att prova müslin, kanske blir det sommarens snabbmat...Kram Agneta

    SvaraRadera